Kezdőlap Légtisztító készülékek Szolgáltatások Miért tőlem vásároljon? Kapcsolat

Szolgáltatások

Ingyenes házhozszállítás: Minden megrendelt termék házhozszállítása díjmentesen történik az ország egész területén. A szállítási idő a megrendeléstől számított 3 munkanap. A rendeléssel kapcsolatban a szállítást megelőzően telefonon egyeztetünk Önnel.

Otthon vásárlás lehetősége: Szeretnénk lehetőséget nyújtani arra, hogy az Ön által kiválasztott berendezést vásárlás előtt az otthonában minden kötelezettség nélkül kipróbálhassa, így megismerheti a készülékek részletes paramétereit és közvetlenül teheti fel kérdéseit.  A szállítást és beüzemelést ebben az esetben kollégánk végzi. A bemutatott készüléket helyben meg is vásárolhatja.

Gondoskodás program: Különös figyelmet fordítunk arra, hogy kimagasló minőségű készülékek kerüljenek Önhöz, hiszen nem kevesebbről, mint az egészségéről van szó. Fontos tehát, hogy hosszú távon megbízhatóan és hatékonyan működjenek az általunk forgalmazott berendezések. Ezért vezettük be a gondoskodás programot, mellyel a vásárlást követő időszakban is figyelemmel kísérjük az Ön készülékének a hibamentes működését. Az ügyfélkezelő rendszerünkben rögzített elérhetőségeken (e-mail, telefon) értesítjük Önt az elvégzendő karbantartásokról, a szükséges szűrőcserékről, így készüléke mindig hatékonyan és megbízhatóan üzemelhet hosszú éveken át.  
 

 
Facebook
 
 

Jelenleg üres a bevásárló kosara.

 
Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.
 
Sikertermékek
Daikin MC70LVM légtisztító Daikin MC70LVM légtisztító
Daikin MC70LVM légtisztító
Daikin Ururu MCK75JVM-K légtisztító Daikin Ururu MCK75JVM-K légtisztító
Daikin Ururu MCK75JVM-K légtisztító
Daikin MC707VM-S légtisztító Daikin MC707VM-S légtisztító
Daikin MC707VM-S légtisztító
Daikin MC707VM-W légtisztító Daikin MC707VM-W légtisztító
Daikin MC707VM-W légtisztító